Náš príbeh začal, asi ako u väčšiny pivovarníkov, domácim varením piva. K domovaričstvu som sa dostal po návšteve môjho kamaráta v Kanade v roku 2008, ktorý si doma varieval pivo z koncentrátov. Bola to pre mňa úplná novinka a zároveň zábava uvariť si doma niečo, čo sa dá aj vypiť a dokonca aj ponúknuť návšteve, pokiaľ je človek trpezlivý a počká si, kým je pivo skutočne dozreté.
Momentálne varíme vrchne kvasené pivá, baví nás experimentovať s rôznymi prísadami, ktoré dávajú pivám iný rozmer a vytvárajú nové chute. Asi najviac preferované pivné štýly sú IPY, aj medzi zákazníkmi najviac obľúbené, ale určite chceme ponúknuť na spestrenie aj klasické štýly a aj spodne kvasené pivá, pretože stále majú svoje stabilné miesto medzi klientelou.
Sládkom je u nás Andrej Krajča, majiteľom sú Slavomír Ťurek a Andrej Krajča.
Celý príbeh pivovaru si môžete prečítať tu.